Personlig træning med dig i fokus

Hvor meget ønsker du at forandre dit liv til det bedre? Uanset om du søger vægttab, styrke, kondition, mere energi til hverdagen eller bedre teknik til forskellige øvelser, så kan jeg guide dig den rigtige vej.

Hvem er jeg?

Mit navn er Eric Neumann og jeg er uddannet personlig træner med mere end 20 års erfaring indenfor træning. Jeg er yderst motiveret til at hjælpe dig med at nå dine mål og jeg er der for dig hele vejen igennem. Jeg tilbyder personlig træning af høj kvalitet som giver dig langvarige resultater.

Certifikater og uddannelser:

  • EQF 3 Certificeret Personlig træner (2019)
  • CrossFit Level 2 træner (2020)
  • CrossFit gymnastics seminar (2019)

Styrke træning

Går du efter at kunne løfte mange kilo, PR’s eller ønsker du større muskler? Med hjælp af forskellige træningsmetoder som hypertrofi, max effort, power og mange flere vil jeg træne dig, så du får de resultater du altid har drømt om.

Kondition

Har du en kondition som en gamle traktor? Har du udfordringer med at få pulsen op og føler du at dine lunger løber efter dig, så kan jeg hjælpe dig.  Vi vil sammen bruge aerob og anaerob træningsmetoder til at forandre din kondition til det bedre.

Vægttab

En sund vægttab kræver en god blanding af styrke og konditionstræning, uden at man stresser kroppen for meget. Med mental coaching undervejs, vil jeg give dig styrke og vilje til at forandre dit liv for altid. Uanset om du har brug for at tabe de sidste 5 kg til at bliver sommer klar, eller 20+ kg så har jeg de rigtige værktøjer til at hjælpe dig i mål.

Alle træningsforløb indeholder:

  • Forudsætnings & kropsholdnings analyse 
  • Mental coaching 
  • Individuelle trænings programmer 
  • Ubegrænset e-mail og SMS korrespondance
  • Personlig adgang til TrueCoach app (kommer snart)

Start dit forløb allerede nu og du vil forandre dit liv for altid.

Tilmelding og priser:

https://webshop.sport-solution.com/CrossfitPitStop/membershiplist/4

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

pteneumann79@gmail.com

Telefon: 31260783 

Instagram link: https://www.instagram.com/pteneumann79/

Facebook link: https://www.facebook.com/ptericneumann/